afis

Clubul de lectură în limba engleză

afis6 aprilie 2017, ora 18.00
Secția Mediatecă și American Corner
Asociația Kromaticon

Clubul de lectură în limba engleză

O oportunitate de a discuta si impartasi parerile personale despre cartile si scriitorii alesi cu ocazia fiecarei intalniri din cadrul Clubului de lectură în limba engleză.
La toate intalnirile se va discuta in limba engleza.
Participarea este libera si oricine poate sa ni se alature!

Asociația Kromatikon și proiectul Informație în Pilule – este parte a Asociației Naționale de Dezvoltare Continuă a Tinerilor din România.
Activitatea este parte a proiectului Informație în Pilule care are ca scop dezvoltarea activităților interculturale pentru a promova cultura în comunitatea în care activeaza, prin: evenimente care promovează lectura, bunele maniere în școală și Caravana EVS (care promovează voluntariatul international prin programele Erasmus+ programe și oportunități).
Activitățile proiectului cuprind:
I. Acțiuni care promovează lectura – cursuri la British School și în licee și organizeaza evenimente legate de lectură și carte în general;
II. Bunele maniere în școală – ateliere interactive cum ar fi: codul etichetei și al salutului; cum să fii o gazdă bună sau un oaspete bun, cum ne comportăm la masă, arta conversației, etc.
III. Caravana EVS – activități de mini-voluntariat cu acțiuni demonstrative; înregistrarea tinerilor în bazele publice de date, accesibile organizațiilor acreditate EVC care doresc să recruteze tineri voluntari din România pentru stagiile EVC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>